1. Home
  2.   Verzekeringen
  3. Zorgverzekering

Zorgverzekering

Stichting Sociaal Fonds heeft voor u collectieve afspraken met OHRA gemaakt voor de zorgverzekering. Om de collectieve regeling nog beter op de wensen van onze achterban te laten aansluiten, nemen wij onze ervaringen en de inbreng van diverse verzekerden mee in de marktvergelijkingen die periodiek door ons worden uitgevoerd en in de jaarlijkse onderhandelingen met OHRA. Dit heeft geleid tot de volgende: Voordelen.

Wilt u meer weten?
Belt u dan met het service team onder nummer 026 – 400 48 40. In uw contacten met OHRA is het belangrijk de naam Stichting Sociaal Fonds Infrastructuur en Milieu en het collectiviteitsnummer 3111 te vermelden.

Op de website www.ohracollectief.nl/mvw3111 kunt u verder alle informatie terugvinden, uw premie berekenen en zelfs direct de verzekering afsluiten.

Wilt u dit product vergelijken met die van andere zorgaanbieders dan kan dat via deze link: https://mercer.z-vergelijker.nl/.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de OHRA Zorgverzekering?
U kunt zich eenvoudig aanmelden bij OHRA via internet www.ohracollectief.nl/mvw3111, telefonisch via het serviceteam op 026-400 48 40. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering wordt door OHRA verzorgd, u dient dan wèl ruim voor 31 december 2016 uw aanvraag bij OHRA te hebben gedaan!

Documenten 2016:
Prolongatie Brochure 2016
Pakketvergelijker 2016
Premietabel 2016
OHRA Gezond
Verschil tussen een natura- en een Restitutie polis 

Hoofdmenu

Servicemenu

RSS