Ga naar hoofdmenu / zoekveld

  1. Home 
  2. Verzekeringen 
  3. Arbeidongeschiktheidsverzekering (IGP)

Arbeidongeschiktheidsverzekering (IGP)

De Stichting Sociaal Fonds Infrastructuur en Milieu heeft voor u een overeenkomst gesloten inzake de inkomensverzekering t.b.v. de werknemers van IenM. Het product InkomensGarantiePlan (IGP) is ondergebracht bij OHRA. Deze regeling staat open voor de medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, LVNL, SWOV en RDW welke voordelig gebruik kunnen maken van het OHRA Inkomensgarantieplan (IGP).   

Waarom verzekeren?
Bij de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen, kortweg WIA genoemd, draait het om voldoende werken. Wie gedeeltelijk arbeidsongeschikt is en daarnaast voldoende werkt, krijgt een loonaanvulling. Wie niet voldoende werkt, krijgt een minimale uitkering. Hierdoor kan het inkomen op termijn zelfs dalen tot bijstandsniveau. Doordat een aantal (boven)wettelijke regelingen per 1 januari 2007 zijn gewijzigd, is verzekeren extra zinvol. Een goede reden dus om u met het OHRA Inkomensgarantieplan voor de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Meer informatie leest u in bijgaande folder. 

Alle informatie over onze collectieve regeling kunt U terugvinden op onze website: http://www.ohracollectief.nl/ssfminienm/wia/  
   
U kunt zich hier ook eenvoudig aanmelden (hiervoor heeft u het collectiviteitsnummer en de toegangscode nodig)
* collectiviteitsnummer: 1938
*
toegangscode: 6T95DJ

Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact opnemen met de OHRA:

Tel. 026-4004848 (bereikbaar van 9.00 uur t/m 21.00 uur).

Polis voorwaarden
IV 239 IGP -Basis Model
IV 240 IGP -Extra Model 
IV 241 IGP -Aanvullend Model
Prolongatie Brief

 

Hoofdmenu

Servicemenu

RSS